Om TINE kjoler

 

TINE er designet og primært syet af TINE i Silkeborg, en micro virksomhed drevet af entusiasme og virkelyst. På trods af at kjolerne primært er fremstillet i jersey er der taget højde for hvordan forskellige kropstyper fremstår mest optimalt i forskellige snit. Der er fokus på at produkterne på den ene side er en del af moden men på den anden side er tidsløse, således at de er designmæssigt bæredygtige på grund af lang holdbarhed. At produkterne er produceret tæt på salgsstedet minimerer ressourcer og sikrer ligeledes at intet menneske er blevet udbyttet i produktionen. Du kan købe kjolen som den er eller få den specialsyet.

Tinje Hjort

Tinje Hjort

Beklædningshåndværker

Hvem er TINE?

Tine er beklædningsdesigner og har lavet kjoler siden hun var 8 år gammel. Hun er uddannet på Via design i Herning, har en master i design og underviser på Via Design i fashion design og drapering. Hun er desuden Tr. Cutting instructor, en japansk draperings teknik af Shingo Sato. Hun har lavet design i flere sammenhænge, og har stor erfaring med kunde opgaver gennem sit virke blandt andet i forhold til direkte salg af eget design.

  TINE størrelser

  Der er tre grundsilhuetter, der hver især passer forskellige kropstyper:

  • ASTA; ”Fittet”, kropsnær og tætsiddende.
  • OLGA; ”Empire”, skåret under barmen med A form skørt
  • NORMA; Semi-fittet, tæt over barm, og løsere ned om.

  I standart eller syet lige til din krop

  TINE kjoler er som standart i S, M, L, XL

  TINE kjoler kan laves i alle størrelser på bestilling. Hvis du er i tvivl om din størrelse, da skriv og spørg. TINE kjoler i webshoppen vil ved hver enkel model have angivet hvilke størrelser der evt. er på lager, hvilke der kan bestilles andre størrelser i og hvilke der er unika. Kjoler der er fremstillet efter specielle mål og bestillingsvarer tages ikke retur. Kan evt. tilrettes.

  NORMA

  OLGA

  ASTA